Jdi na obsah Jdi na menu

Recenze

Recenze

Battlefield 2, jak již název značí jedná se o druhý díl skvělé Multiplayerové, ale i Soloplayerové střílečky. Jak již je známo, tato hra je primárně Multiplayerová a zvládá až 124 hráčů na mapu, což se již dá považovat za MMOFPS. Engine hry zahrnuje mnoho nových věcí, moderní zbraně, reálnější zvuky, nové rendery a mnoho dalších, skvělých jak grafických tak zvukových vylepšní, aby nám hra přisla co nejrealističtější. Mnoho multiplayerových map je tvořeno tak, aby se hráč musel nepozorovaně přiblížit k nepřátelskému stanovišti a celé jej obsadil, ale jsou zde také mapy na kterých je důležitá pořádná muška a zbraň na velkou vzdálenost, jen stěží v této hře najdeme mapu, která by neodpovídala požadavkům hráče.
Krátký souhrn informací:
+ Rozsáhlý Multiplayer
+ Servery až pro 124 hráčů
+ Grafika, zvuky
+ Utajená akce
+ Mnoho dobrých map

- Slabý Solo/Singlplayer
- Realistika, zbraně se nezasekávají, Bot/hrac přežije i ránu granátem
- Síla zbraní


 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Raketka.cz - Hraj o ceny! Napiš článek a vyhraj!

31. 8. 2012 10:32

Ahoj, chceš si zahrát o hodnotné ceny na našem webu raketka.cz/? Připraveny jsou hned dvě prázdninové soutěže a šance na výhru jsou opravdu velké!

Máš web, nebo blog? Pak stačí napsat článek a umístit ho na svůj web, blog. Pět nejlepších článků získává Nintendo, Joystick, nebo Volant a jiné dárky, které jsou určeny pro nejlepší soutěžící.

Nemáš web a i tak se chceš zúčastnit soutěže? Pak stačí pozvat pár kámošů na Raketku pomocí speciálního kódu. Více informací najdeš na stránkách raketka.cz/prazdninova-soutez, na dotazy ohledně soutěže se můžeš zeptat na mejlu soutez@raketka.cz.